Om Albert

Det hele startede, da barndomsvennerne Arta Mandegari og Salman Eskandari studerede ved Sveriges Tekniske Universitet. De engagerede sig frivilligt til om aftenen og i weekenden at tilbyde gratis matematikhjælp til børn fra forstæderne. Efter eksamen valgte de at gå forskellige karriereveje inden for ledelse og økonomi.

I 2015 besluttede de sig til at fortsætte, hvor de slap på universitetet. De sagde deres job op og kastede sig helhjertet ud i at skabe det, der skulle blive Albert.

Albert blev grundlagt med et klart formål - at demokratisere viden gennem teknologi. Dette er stadig det, der motiverer os i dag. På nuværende tidspunkt har over 500.000 familier valgt at udforske en ny og sjov måde at lære på med Albert, en tillid som vi er meget stolte af.

Vores værdier

Vi vil virkelig gøre en forskel

Vi benytter enhver lejlighed til at gøre en forskel. Vores formål er at gøre det sjovere, nemmere og mere tilgængeligt at lære nye ting. Intet barn skal have det dårligt på grund af skolearbejde.

Vi udfordrer gamle måder at tænke på

Vi benytter enhver lejlighed til at videreudvikle vores service. Gennem Albert får børn og unge et alternativ tilpasset deres egne forudsætninger. Børn er forskellige og lærer i deres eget tempo på forskellige måder..

Vi stræber efter stadig forbedring.

Vi er en ung virksomhed, der stræber efter at arbejde og levere på en måde, der inspirerer. Alt det for at børnene skal få en så god oplevelse af Albert som muligt.

Vores styrke ligger i vores forskelligheder

Vi har en stærk tro på mangfoldighed, og at ethvert individ skal have lov til at være sig selv fuldt ud. Hos os er du velkommen, præcis som du er.