Om Albert

Det hele startede, da barndomsvennerne Arta Mandegari og Salman Eskandari studerede ved Sveriges Tekniske Universitet. De engagerede sig frivilligt til om aftenen og i weekenden at tilbyde gratis matematikhjælp til børn fra forstæderne. Efter eksamen valgte de at gå forskellige karriereveje inden for ledelse og økonomi.

I 2015 besluttede de sig til at fortsætte, hvor de slap på universitetet. De opsagde deres job og satte alt på spil for at skabe, hvad der skulle blive til Albert.

Albert startede med et klart mål – at demokratisere viden gennem teknologi. Det er også det, der driver os selv i dag. På nuværende tidspunkt har over 300.000 familier valgt Albert som deres digitale matematiklærer, en tillid vi er meget stolte af.

Vores værdier

Vi vil virkelig gøre en forskel

Vi benytter enhver lejlighed til at gøre en forskel. Vores formål er at gøre stoffet sjovere, lettere og mere tilgængeligt. Intet barn skal have det dårligt på grund af skolearbejde

Vi udfordrer gamle måder at tænke på

Vi benytter enhver lejlighed til at videreudvikle vores service. Gennem Albert får børn og unge et alternativ tilpasset deres egne forudsætninger. Børn er forskellige og lærer i deres eget tempo på forskellige måder..

Vi stræber efter stadig forbedring.

Vi er en ung virksomhed, der stræber efter at arbejde og levere på en måde, der inspirerer. Alt det for at børnene skal få en så god oplevelse af Albert som muligt.

Vores styrke ligger i vores forskelligheder

Vi har en stærk tro på mangfoldighed, og at ethvert individ skal have lov til at være sig selv fuldt ud. Hos os er du velkommen, præcis som du er.

Team Albert

Vores team består af kreative og innovative personer fra flere dele af verden. Vi er en glad og vidunderlig gruppe, som alle brænder for én ting – at flere børn skal have mulighed for en god uddannelse, der passer til deres behov.

Salman

Co-founder

Arta

Co-founder

Martin

Head of finance

Sebastian

Head of product

Ehsan

Chief of technology

Przemek

Expansion lead

Felicia

Marketing coordinator

Malin

Head of Talent and Employer Brand

Angelica

Designer

Ida

Customer service

Emma

Copywriter

Jovana

Data analyst

Klara

User research

Julia

Digital pedagogy

Weiwei

Creative Director

Richard

Designer

Jennifer

UX designer

José

Designer

Santino

2D artist & Animator

Yu Cheng

Designer & Illustrator

Jiawen

UI designer

Ismar

Tech lead

Lucie

Team lead / Developer

Valentin

Team lead / Developer

Alejandro

Team lead / Developer

Pontus

Developer

Victoriia

Developer

Charlie

Developer

Oleksandr

Developer

Josip

Developer

Kuray

Developer