Vores eksperter kom på besøg

5 min

Du kan som forælder sikker genkende følelsen, når barnet endelig har ferie, men du ikke har mulighed for at tage fri.. Dette var noget, vi hos Albert udnyttede i efterårsferien, hvor 15 af vores kollegaers børn indtog vores hovedkontor i Göteborg til en kreativ dag sammen, hvor arbejde og fornøjelse gik hånd i hånd. Weiwei Cao Persson, Director of Product Design hos Albert, fortæller om, hvordan hun fik ideen til denne dag, og hvad resultatet blev:

Ideen opstod mod slutningen af sommeren, hvor en kollega tog sine børn med på kontoret. Børnene, som elsker at tegne, hjalp med at skabe udseendet af vores sjove kæledyr i appen - Mochi. I efterårsferien var vi glade for at kunne byde vores ansattes børn velkommen til at tilbringe en dag sammen med os. Her kunne de bidrage med deres fantasi til at udvikle vores flagskibsprodukt: Albert Junior!

Hvad var formålet med dagen?
Vi på Albert er fast besluttede på at skabe apps for børn, men indså, at vi ikke er slutbrugerne. Vi ønsker at gøre alle aktiviteter i vores app interessante og tiltalende for børn, så vi kan vække lysten til at lære hos dem. Som voksne er vores udfordring at forstå børnenes verden - deres tanker, interesser og aktuelle trends. For at overvinde denne udfordring og sikre, at vores produkt virkelig er sjovt og engagerende, har vi taget et afgørende skridt. Vi vil "samskabe med børn" i vores produktudvikling.

Fortæl mere om workshoppen! Hvad var dagens højdepunkt?
Dagen bestod af forskellige aktiviteter, såsom kreative workshops, brugertests - blandt andet af vores spændende nye spilprototyper - og mange andre sjove aktiviteter. Det bedste øjeblik var fællesdansen, hvor både børn og kollegaer dansede sammen til vores Bikko-dans. Det var absolut et højdepunkt!

Hvad syntes børnene om dagen?
Vi er glade for at kunne fortælle, at børnene havde det fantastisk sjovt på denne begivenhedsrige dag! Det varmede vores hjerter at høre, at mange af børnene ser frem til at vende tilbage til vores kontor, og nogle udtrykte endda, at "jeg skal arbejde på Albert, når jeg bliver stor!".

Hvad syntes forældrene om dagen?
Mange af vores kollegaer er forældre, og at have fleksibiliteten til at kunne tage barnet med på arbejde er fantastisk. Det letter den daglige jonglering mellem arbejde og familieansvar, mindsker stress og gør det muligt at få udført sit arbejde.

Fik I det ønskede resultat ud af dagen?
Børnene bragte store mængder livlig energi til vores kontor, og under den kreative workshop indsamlede vi indsigtsfulde tanker fra børnene. Vores UX/UI-designere observerede og tog flittige noter under vores brugertests, hvilket gav værdifuld forståelse af børns aktivitetsmønster. Dette hjælper igen vores designere med at forbedre interaktionsdesignet. Børnetests af vores prototyper har altid været et meget vigtigt skridt i vores udviklingsproces. Det gør, at vi kan validere vores designteorier om sjove spilaktiviteter tidligt og få hurtig feedback fra vores brugere.

Kommer I til at have en lignende aktivitet igen?
Ja, absolut! At involvere børn i vores arbejde og udviklingsproces har altid haft højeste prioritet, når vi udformer vores apps. Det er nøglen til at sikre, at det vi skaber ikke bare er relevant for vores brugere, men også er underholdende.

Kom i gang allerede i dag!