Vil hjælpe børn – tilbyder tjenesten gratis året ud

3 min

Alle børn fortjener en god uddannelse. Det er noget som tjenesten Albert tror meget på. For at flere børn skal få muligheden for at prøve læringstjenesten, er den nu helt gratis for nye medlemmer året ud.


Albert hjælper børn med at lære forskellige fag på en sjov og lærerig måde til en fordelagtig pris. Det er en digital service, der er tilgængelig døgnet rundt direkte på mobilen eller tabletten. Ved hjælp af teknologi og pædagogik kan børn øve på relevante områder og på forskellige niveauer, der passer til hver enkelt bruger.

– Siden dag et har det været vores mål med Albert altid været at hjælpe så mange elever i Sverige som muligt. Og vi mener, at det er vigtigt at hjælpe eleverne allerede i en tidlig alder for at vække interessen for matematikken, siger Salman Eskandari, en af grundlæggerne af Albert.

Gratis resten af året

Lige nu har Albert en efterårskampagne, der betyder, at du kan prøve tjenesten helt gratis frem til 30. december. Som altid har medlemsskabet ingen bindings- eller opsigelsesperiode, så du kan afmelde, når du vil. Tilbuddet gælder alle nye medlemmer, der registrerer sig under kampagneperioden.

Gennem dette tilbud vil Albert give sine nye brugere muligheden for at prøve tjenesten i fred og ro. Nu kan børn og forældre anvende flere af Alberts lærings-apps, teste forskellige funktioner og få et nært kendskab til tjenesten - helt omkostningsfrit. Alt dette for, at flere børn får mulighed for at få en god uddannelse, der passer til netop deres behov.

En voksende service

Albert startede som en matematik service, men for nylig har vi udvidet vores sortiment, og nu tilbyder vi også en app til kode.

– Vi har i et stykke tid haft en ambition om at kunne tilbyde endnu flere skolefag til vores brugere. Det føles både sjovt og værdifuldt, at børnene nu får adgang til flere læringsapps, siger Salman Eskandari.

Derudover er tjenesten nu blevet lanceret i flere forskellige lande - Albert er i øjeblikket tilgængelig i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Storbritannien og Tyskland. Hidtil har mere end 275.000 familier valgt Albert som deres digitale lærer.

– Det er en tillid, som vi er utroligt stolte af! Vi ser en øget interesse for digital læring og håber, at flere og flere ser fordelen ved denne type service, siger Salman Eskandari. 

Kom i gang allerede i dag!