Vil hjælpe børn - tilbyder tjenesten gratis

3 min

Alle børn fortjener en god uddannelse. Det er noget som tjenesten Albert tror meget på. For at flere børn skal få muligheden for at prøve vores læringstjeneste har vi nu en omkostningsfri prøveperiode for nye medlemmer.


Albert hjælper børn med at lære forskellige fag på en sjov og lærerig måde til en fordelagtig pris. Det er en digital service, der er tilgængelig døgnet rundt direkte på mobilen eller tabletten. Ved hjælp af teknologi og pædagogik kan børn øve på relevante områder og på forskellige niveauer, der passer til hver enkelt bruger.

– Siden dag et har det været vores mål med Albert altid været at hjælpe så mange elever i Sverige som muligt. Og vi mener, at det er vigtigt at hjælpe eleverne allerede i en tidlig alder for at vække interessen for matematikken, siger Salman Eskandari, en af grundlæggerne af Albert.

Prøv tjenesten gratis

For at så mange som muligt skal kunne prøve tjenesten i ro og mag, tilbyder Albert en gratis prøveperiode for alle nye medlemmer. Børn og forældre får mulighed for at anvende flere af Alberts lærings-apps, teste funktioner og blive fortrolige med tjenesten. Alt sammen for, at flere børn skal få muligheden for at få en god uddannelse, der passer til netop deres behov. Medlemskabet har ingen bindingsperiode eller opsigelsesfrist, så du kan afslutte, når du vil.

En voksende service

Albert startede som en matematik service, men for nylig har vi udvidet vores sortiment, og nu tilbyder vi også en app til kode.

– Vi har i et stykke tid haft en ambition om at kunne tilbyde endnu flere skolefag til vores brugere. Det føles både sjovt og værdifuldt, at børnene nu får adgang til flere læringsapps, siger Salman Eskandari.

Desuden er tjenesten nu lanceret i flere forskellige lande, og snart vil over 500.000 familier have valgt Albert som deres digitale lærer.

– Det er en tillid, som vi er utroligt stolte af! Vi ser en øget interesse for digital læring og håber, at flere og flere ser fordelen ved denne type service, siger Salman Eskandari. 

Kom i gang allerede i dag!