"Professionelt, pædagogisk og gennemtænkt"

5 min

Sarah og hendes treårige datter Lovisa har opdaget en ny måde at lære på. Takket være den nye tjeneste er det slut med kedelige spil og apps.

For Sarah er den grundlæggende forståelse af tal vigtig, og derfor vil hun give sin datter de bedste forudsætninger ved at introducere matematik i tidlig alder.

- Vi har testet flere forskellige lærespil, men det her er uden tvivl det, der føles mest professionelt, fortæller hun.

Albert Junior er en digital matematiktjeneste, som er udviklet til at skabe nysgerrighed og lære matematik fra sig på en pædagogisk og engagerende måde. I appen låser barnet nye niveauer op, udfordres gradvist af sværere øvelser og belønnes med positiv feedback.

- Fordi det er bygget op som et spil, så kan jeg sælge det til Lovisa som, at vi leger. Hun oplever det jo slet ikke som om, at hun studerer.

Kvalitetstid ved skærmen

På det seneste har der været meget hjemmetid for familien, og så passer en matematik-app godt til at beskæftige sig, mener Sarah. Med Albert får hendes datter noget værdifuldt ud af tiden foran skærmen.

- Albert giver jo Lovisa positiv skærmtid med sin tablet, i stedet for meningsløs scrolling.

Alle børn mellem 3-9 år kan anvende tjenesten og tage udgangspunkt i eget kundskabsniveau eller klassetrin. Fordi Albert Junior er en app til mobil og tablet, er tjenesten let tilgængelig og gør det muligt at regne hvor som helst og når som helst.

Skaber grundlag for fremtiden

At lade dit barn blive bekendt med matematik på et tidligt stadie har flere fordele. Det hjælper barnet med at udvikle sin logiske tankegang og problemløsningsevner. Desuden mindsker det risikoen for matematikangst - noget som mange oplever længere fremme i skolegangen.

- At kunne skabe en interesse for allerede i en tidlig alder synes jeg kun giver positive resultater, stemmer Sarah i.

- Noget, jeg syntes var fantastisk, var når Lovisa kom hjem fra børnehaven og fandt afdelingen med forskellige former i appen. Pludselig havde hun gennemført to niveauer, for hun genkendte formerne fra børnehaven. Hun omsatte kundskaben og anvendte den i Albert - det gav hende en utrolig følelse af fremskridt!

Kom i gang allerede i dag!