"Han er begyndt at tale i matematiske begreber"

5 min

Josefine har fundet en måde at fremme sin søns interesse for matematik på. Takket være den populære tjeneste kan Jack, 5 år, lære sig matematiske begreber og blive klar til skolen.

- Jack er interesseret i tal og meget langt fremme, når det handler om matematik. Derfor ledte vi efter en måde at stimulere hans interesse og hjælpe hans udvikling på vej.

Albert Junior er en digital matematiktjeneste for børn, der har til formål at gøre matematik sjovere og lettere at lære. Tjenesten er kvalitetssikret, pædagogisk og helt reklamefri.

- Det værste, der findes for småbørnsforældre, når det handler om apps, er når de indeholder en masse reklamer. Det forstyrrer, hvis der dukker annoncer op som barnet trykker på.

Bedre forudsætninger

Siden Jack begyndte at anvende Albert Junior har forældrene mærket en stor forskel i sønnens matematikevner. Han er for eksempel begyndt at bruge matematiske begreber i hverdagssituationer.

- Jack taler meget i matematiske begreber, og det begyndte med Albert. Nu kan han anvende matematik, når han snakker om for eksempel lørdagsslikket. Så kan han sige: ""Hvis lillebror har to stykker slik og jeg har to, så har vi fire tilsammen"".

Som mange andre forældre, synes Josefine, at det føles trygt at kunne give sit barn et godt grundlag og et forspring inden skolestart.

- Det er så hårdt for børnene nu, de begynder i børnehaveklasse, og der stilles hurtigt krav til dem. Jeg tror, at det er rigtigt godt, hvis man kan forberede dem inden da, så overgangen ikke bliver så voldsom, når de begynder i skolen.

Legende læring

Albert Junior passer til alle børn mellem 3-9 år. Tjenesten er udformet som et spil med interaktive øvelser og belønninger som vækker nysgerrigheden og øger motivationen.

- Jack ser det ikke som, at vi sidder og lærer matematik. Han gør det af sig selv, når han har det sjovt.

Josefines tip til andre forældre er at gøre matematikken til en leg. Det giver dem en naturlig indgang og skaber en positiv relation til emnet.

- Brug barnets interesse og begynd der. Det behøver ikke føles som tvang, det skal være sjovt!

Kom i gang allerede i dag!