"De bliver motiverede til at fortsætte med at lære"

3 min

Matematik behøver ikke føles hårdt eller kedeligt. Med de rette metoder og opmuntring, kan du sørge for, at dit barn får et positivt syn på emnet og motivation for at lære mere.

Saras børn, Arian på 7 år og Amina på 5 år, har testet matematikhjælp i en måned og hun mærker allerede forskellen i børnene.

- Amina har lært sig rigtig meget på den her korte tid. Hun er blevet bedre til for eksempel tiden, plus og minus. Der har matematik-appen virkeligt hjulpet os med at komme fremad.

Desuden har børnene lært sig at samarbejde. Storebror Arian hjælper gerne til, når der er noget som Amina ikke forstår og bliver rigtig stolt, når det lykkes for at ham at forklare det til sin lillesøster.

Positiv skærmtid, som gør en forskel

Albert Junior er et digitalt spil, der gør, at matematikken føles både sjovere og lettere for børn at lære. Saras børn tager ofte selv initiativ til at regne og plejer at udbryde: ""Nu skal jeg spille Albert!"".

- I et samfund, der digitaliseres vil barnet jo helst sidde med telefonen eller sin tablet. Det føles godt, at de nu også lærer noget, når de sidder ved skærmen. Jeg synes, at det er en sjov måde for børn at tillære sig ting.

Matematik i hverdagen

Sara plejer også at sørge for at få matematikken ind i hverdagslivet og råder andre forældre til at gøre det samme. Det er en god måde at have det sjovt med matematikken på, og at vise børnene, hvordan de kan anvende det, som de lærer i appen.

- Man kan for eksempel regne, når man laver et mellemmåltid. Hvis man skærer æblestykker ud, så kan man spørge barnet: ""Hvor mange æblestykker har du nu?"" og ""hvis du spiser et stykke, hvor mange har du så?"".

Tilpasset til børn i alle aldre

Albert Junior er tilpasset børn mellem 3-9 år og gør det muligt at lære matematik på et spilinspireret grundlag.

- Et stort plus er, at indholdet følger læreplanen. Det føles trygt med en app, hvor jeg ved, at de lærer noget!

Snart lanceres tjenesten også for børn i alderen 10-16 år. De vil kunne sætte sig personlige mål og få adgang til animerede lektioner, der gør det lettere at lære matematik. Hold øje med det!

Kom i gang allerede i dag!