Vi tilbyder trådløse hovedtelefoner, når du prøver tjenesten

3 min

Efterårssemesteret er her, og det er tid til at indsamle ny viden. Vi i Albert vil gerne give alle børn et ekstra løft ind i det nye skoleår ved at tilbyde dem en matematik app. Lige nu har vi også et tilbud – få trådløse hovedtelefoner med i købet!

Der findes i dag meget forskning om, hvordan børn lærer sig at tænke matematisk. Det er et enormt puslespil af forskellige færdigheder og evner, der arbejder sammen, og det er en vigtig indsigt, at det tager vældig lang tid at lære sig matematik, og at det er en kompleks ting.

De yngre børn lærer sig først og fremmest matematik gennem leg og anvender de færdigheder de allerede har, som at opremse ting og sortere dem. Netop det legende og udforskende er ifølge forskere ved Göteborgs universitet vigtige elementer for at få de yngre børn til at udvikle en matematisk tankegang.

– Siden dag et har det været vores mål med Albert altid været at hjælpe så mange elever i Sverige som muligt. Og vi mener, at det er vigtigt at hjælpe eleverne allerede i en tidlig alder for at vække interessen for matematikken, siger Salman Eskandari, en af grundlæggerne af Albert.

Et unikt tilbud til nye medlemmer

Nu er Albert også gået sammen med Urbanears for at kunne tilbyde medlemmerne noget ekstra.

– Det er en unik kampagne der giver alle der bliver medlem, en mulighed for at få et par trådløse bluetooth hovedtelefoner fra Urbanears når de tilmelder sig, siger Nicolas Rivetto - Marketingchef hos Albert.

Alle der tilmelder sig før 29. september har mulighed for at få tilbuddet. Alt du skal gøre er at gå til hejalbert.dk og oprette et medlemskab. Hovedtelefonerne fås i flere forskellige farver og har en værdi af 595 DKK.

En voksende service

Albert er digital og tilgængelig døgnet rundt. Med hjælp af teknologi og pædagogik kan vi give barnet øvelser inden for relevante områder og på forskellige niveauer, så det passer til den enkelte bruger. Over 200.000 familier har allerede valgt Albert som deres digitale lærer.

– Det er en tillid, som vi er utroligt stolte af! Vi kan se en øget interesse for digital læring og vi håber at flere og flere ser fordelen ved denne form for service siger Salman Eskandari.

Kom i gang allerede i dag!