Tilbyder gratis matematikhjælp til børn hele sommeren

3 min

Matematisk tankegang er et puslespil, som skal udvikles over tid. Men med stresset og presset fra eksamenerne, er der ikke altid mulighed for eftertanke. Nu tilbyder vi en unik mulighed - gratis matematikhjælp hele sommeren for alle, der vil prøve Albert. - Det er omkostningsfrit at prøve helt frem til den 31. august, siger Salman Eskandari, en af grundlæggerne.

Der findes i dag meget forskning om, hvordan børn lærer sig at tænke matematisk. Det er et enormt puslespil af forskellige færdigheder og evner, der arbejder sammen, og det er en vigtig indsigt, at det tager vældig lang tid at lære sig matematik, og at det er en kompleks ting.

De yngre børn lærer sig først og fremmest matematik gennem leg og anvender de færdigheder de allerede har, som at opremse ting og sortere dem. Netop det legende og udforskende er ifølge forskere ved Göteborgs universitet vigtige elementer for at få de yngre børn til at udvikle en matematisk tankegang.

Hjælp så mange som muligt

Dette er noget som grundlæggerne af Albert har bidt mærke i. Lige nu tilbyder vi et gratis medlemsskab hele sommeren. Hvis du opretter en konto i dag, så får dit barn mulighed for at prøve Albert omkostningsfrit frem til 31. august. Ingen bindingsperiode, ingen opsigelsesfrist og ingen forpligtelser.

Indledningsvis blev Albert tilbudt til børn mellem 11-17 år, men som tjenesten og indholdet har udviklet sig, omfattes nu børn helt ned til tre år - der som en mere legende og spilinspireret tjeneste.

- Siden dag et har det været vores mål med Albert altid været at hjælpe så mange elever i Sverige som muligt. Og vi mener, at det er vigtigt at hjælpe eleverne allerede i en tidlig alder for at vække interessen for matematikken, siger Salman Eskandari, en af grundlæggerne af Albert.

Det kan ses på samfundsniveau

Albert er digital og tilgængelig døgnet rundt. Med hjælp af teknologi og pædagogik kan vi give barnet øvelser inden for relevante områder og på forskellige niveauer, så det passer til den enkelte bruger. Over 200.000 familier har allerede valgt Albert som deres digitale matematiklærer.

- Nu kan cirka 1,5 millioner børn i de svenske skoler få hjælp døgnet rundt på alle ugens dage sommeren igennem med Albert. Og det er helt uden omkostninger. Vi er overbeviste om, at det med tiden vil kunne ses på resultaterne, endda på samfundsniveau, afslutter Arta Mandegari, en af grundlæggerne af Albert.

Kom i gang allerede i dag!