En lysere fremtid for alle børn

2 min

Alle børn fortjener en god uddannelse. Men for mange børn verden over er uddannelse ikke en selvfølge. Derfor vælger vi hos Albert at støtte UNICEF i deres arbejde for, at alle børn skal få mulighed for at gå i skole.

Indtil videre har Albert hjulpet børn i over 300.000 familier med at lære på en sjov og pædagogisk måde, og dermed får en bedre uddannelse. Men vi stiller os ikke tilfredse med det. Lige nu har vi en kampagne, der sigter efter at hjælpe endnu flere udsatte børn i forskellige dele af verden. For hvert nyt medlem vi får, giver vi 9 DKK. til UNICEF for at støtte deres arbejde for at skabe en bedre verden.

- Siden dag ét har vores mål med Albert altid været at kunne hjælpe så mange børn som muligt. Alberts vision om at demokratisere uddannelse gennem teknologi rimer meget godt med UNICEFs arbejde med at gøre viden tilgængelig for børn og unge verden over. Vi er derfor meget stolte af dette initiativ og håber at kunne bidrage til, at endnu flere børn får chancen for en god uddannelse, siger Salman Eskandari og Arta Mandegari, stifterne bag Albert.

Vejen ud af fattigdom

Uddannelse er en vej ud af fattigdom og en udsat tilværelse. Derfor arbejder UNICEF for, at alle børn verden over skal kunne gå i skole og udvikle deres muligheder for at få et sundt og økonomisk sikkert liv, som de selv kan påvirke. Og de kæmper ekstra meget for pigerne, da mange af dem stadig ikke har adgang til skolen.

Bliv medlem, så skænker vi 9 DKK. ubeskåret til UNICEF. For en lysere fremtid.

Vil du læse mere om UNICEF's arbejde og hvad pengene går til? Besøg deres hjemmeside her.

Kom i gang allerede i dag!